Kategorier
Maler

3 gode grunde til at bruge en professionel maler

Skal du have malet? Måske er du ved at fraflytte din lejlighed og skal selv betale for at få den malet? Eller måske har du købt nyt hus, som nu skal sættes i stand efter alle kunstens regler? Eller måske trænger dit sommerhus bare virkelig til et nyt lag maling? Vægge, vinduer og døre skal jævnligt males. Måske har du ikke selv tid eller lyst til at stå for arbejdet, eller måske virker opgaven bare uoverskuelig?

Som du nok kan regne ud, kan der være virkelig mange gode grunde til at bruge en professionel maler i stedet for selv at stå for al malerarbejdet.

Jeg kan i hvert fald komme i tanke om 3 fordele ved at hyre en maler:

  1. Du slipper for al besværet – en professionel maler med mange års erfaring kan male hurtigere end dig.
  2. Du får et bedre resultat – maleren er vant til at male, det er du ikke, og et kritisk øje kan se forskel.
  3. Du skal ikke investere i afdækning, pensler, stiger, lamper, maling og så videre – ja, har du overhovedet tænkt på, hvor vigtigt det er med ordentligt lys, når man skal male?

En maler kan også rådgive dig fx om farvevalg. Lofter kan være vanskelige at male, især hvis du har et akustikloft, for det kan i værste fald godt miste sin lyddæmpende effekt, hvis det bliver malet forkert.

Nu tænker du måske, at der er mange penge at spare ved at male selv – og måske er det rigtigt. Men det skader ikke at spørge en maler eller to om, hvad det vil koste, hvis de skal male for dig. Måske bliver du positivt overrasket.